Karatay Termal Tatil Köyü

Karaman Sivil Toplum Platformu Filistin’deki saldırıları kınadı. Basın açıklamasının tamamı haberimizde

Ekran Alıntısı
Abone Ol
Daha Fazla

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Wordpress Temaları

Karaman Sivil Toplum Platformu, İsrail polisinin, Mescid-i Aksa’da nöbet tutan Filistinli Müslümanlara saldırısını kınadı.

Karaman sivil toplum Platform üyeleri kılınan kindi namazından sonra Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplandılar.

Platform Başkanı Yunus Özdemir’in yaptığı konuşmada, her zaman Filistinlilerin yanında olduklarını, Mescid-i Aksa’nın Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu üstüne basa basa söyledi.

Platform Başkanı Yunus Özdemir, “Bize düşen tarih boyunca vahyin, tebliğin ve mücadelenin merkezi olmuş bir beldeye sahip çıkmak, oranın bir İslam şehri olması için her türlü desteği o topraklara vermektir. Kudüs coğrafyamızın ayılmaz bir parçasıdır. Çünkü Kudüs demek Mekke, Medine demektir. Biz biliyoruz ki Kudüs’e sahip çıkmak Müslüman ya da değil tüm mazlumlarının dertleriyle dertlenmektir.” sözlerini söyledi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Medya Anadolu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme